My Beat – Prisvärd 4G täckning i toppklass

Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar? Vi med!

My Beat är en utmanare inom mobilbranschen och erbjuder mobilabonnemang med snabb data och toppklass täckning med Telenor nätet. My beat har vi tagit fram fyra olika abonnemang som är anpassade efter vad kunder i olika åldrar verkligen vill ha – vilket allt som oftast är riktigt mycket surf för pengarna.

Tack vare att vi har studerat kunders mobilanvändning har vi sett att en stor del användare ligger långt under genomsnittet för hur många telefonsamtal som görs i månaden. Då är det självklart irriterande att binda upp sig på ett abonnemang med tjänster man inte använder när det är datamängden man vill åt.

Ingen bindningstid, och full flexibilitet!

Våra fyra abonnemang – Mini, Medium, Fria och Rörligt – erbjuder mycket surf för pengarna, har en av de bästa täckningarna på marknaden och varje abonnemang är anpassat beroende på hur pratglad du är.
Därför är det också superbra att vi inte har någon bindningstid, så att du kan byta abonnemang mitt i månaden om det skulle behövas. Använder du upp all din datamängd kan du enkelt köpa mer vid behov. Sen återgår du automatiskt till din ursprungliga månadskostnad och datamängd under nästföljande månad.

MyBeat Flexibelt abonnemang!

Förutom den fantastiska flexibiliteten så har vi heller ingen faktureringsavgift, något som ofta kan springa iväg och dra upp räkningen utan att man tänker på det. Sen står du där och undrar varför kostnaden för hela familjens mobilräkning var hundratals kronor mer än man räknat med.
Slipp den ovälkomna avgiften och passa dessutom på att samla hela familjens abonnemang på en faktura, så blir det mindre krångel för alla inblandade. Hos My Beat kan du enkelt byta abonnemang på mina sidor, helt utan kostnad.

Alltid god kontroll

På tal om det; är ni en familj med surfglada barn kan det också vara skönt att hålla lite koll på hur mycket surf som går åt. Därför går det enkelt att, via hemsidan, spärra varje abonnemang från att köpa mer surfmängd om det skulle springa iväg någon månad. Det kan ju till exempel vara händigt innan man låter barnen härja loss med mobilen i baksätet under sommarens långa bilresor. Du kan självklart också spärra betalsamtal, utlandssamtal mm.

Klicka här för att se My Beats abonnemang och byta upp dig redan idag

Ring billigt med Hallon

Hallon är en ny och enkel mobiloperatör där all försäljning sker online på www.Hallon.se. Hallon använder sig av mobiloperatören 3:s nät, som täcker 99 % av Sveriges befolkning.

Skäl för kund att använda hallon:
Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
Inga fakturor
Fast pris
Ingen kreditkoll
Samma låga priser för kontantkort som för abonnemang

JUST NU – PROVA FÖR ENDAST 49 KR I MÅNADEN.

Läs mer om Hallons abonnemang här..

Comviq Bredband 4G

Comviq Bredband 4G för 190 kr/månad. Comviq Bredband 4G ger dig trådlös uppkoppling i hemmet via det snabba 4G-nätet (upp till 80 Mbit/s). 20 GB data ingår också varje månad.

* Router ingår
* Ingen installation
* Anslut upp till 32 enheter
* Inget fakturakrångel – automatisk betalning från ditt kontokort

Om Comviq Bredband 4G:
Comviq Bredband 4G är vårt nya bredband som ger dig trådlös uppkoppling i hemmet via det snabba 4G-nätet. Ställ modemet på en plats som passar dig! Det enda du behöver är mobiltäckning och ett eluttag. Routern följer med på köpet och fungerar direkt utan krånglig installation och en massa sladdar. Plugga in routern i vägguttaget och ange lösenordet. Sedan är det bara att börja surfa. Bredband 4G fungerar lika bra till dator, surfplatta, mobil eller smart-tv.

Bredband 4G är inte bara enkelt att beställa och installera, det är dessutom superenkelt att använda och 20 GB data fylls på varje månad och betalningen görs automatiskt från ditt kontokort. Enkelt va? Prova du med!

Läs mer här om Comviq Bredband 4G…

Pantaluren

Pantaluren gör det för första gången krångelfritt att sälja sin begagnade iPhone. Att sälja sin telefon på Blocket eller Tradera kan ofta vara en bökig historia: skriva annons, svara på mail, ta tid att träffas, svara på prut etc.

Pantaluren innebär desstuom återanvändning – återanvändning är den bästa återvinning som finns, 100%. Vill man ytterligare spä på sin karma kan man också välja att donera sin telefon till en välgörenhetsorganisation

Klicka nedan för att läsa mer..

Taggar: , ,

Vinn Comviq kontantkort med 1 års surf och 100 kr att ringa för

Comviq Kontantkort

Vi kommer dela ut 4st Comviq kontantkort med 1 års frisurf och 100kr att ringa för.

Tävlingen pågår fram till och med SÖNDAG 7 OKTOBER 2012 !!

Vad behöver jag göra för att delta?

Har du en blogg eller egen hemsida?
Skriv ett inlägg eller länka till vår sida: http://www.laddakontantkort.se
Länktext: Laddakontantkort.se

Skriv en kommentar nedan om vart vi hittar länken. Som tack får du ytterligare 1 extra lott i tävlingen. Större chans att vinna!

Har du ingen egen hemsida?
Dela vidare länken till denna tävling eller sida på Twitter, Facebook eller Google Plus.

Glöm inte sedan kommentera vart du har delat länken.

Det finstilta
Surfpotten som ingår är 0,5 GB/mån i 12 månader och därefter kostar 100 MB 6 kr/dag. Efter förbrukad datavolym (100 MB) är priset 0,99 kr/MB. Årssurfen aktiveras första gången du tankar ditt kontantkort. Dina 100 kr att ringa för delas ut med 25 kr i taget de fyra första gångerna du tankar ditt kontantkort.

Vi kontaktar alla 4 vinnare den 8 Oktober. Kontantkortet skickas ut senast 10 oktober med Posten så det är framme innan helgen!
Därmed behöver vi svar från alla vinnare innan kl 15 den 10 oktober 2012 !!!

OBS:
Kortet måste laddas med valfri prisplan senast 15 OKTOBER!

Ladda kortet enklast här..

Comviq fast pris abonnemang utan bindningstid

Comviq Fastpris, som är Sveriges billigaste fastpris abonnemang, ringer, SMS:ar och MMS:ar du fritt för 245 kr i månaden. Dessutom ingår det surf i 4G-hastighet. Allt du behöver och lite till för en fast månadskostnad! Välj själv om du vill köpa till mobil eller om du vill ha ett abonnemang helt utan bindningstid.

Läs mer här om Comviq Fast pris abonnemang…

Ring billigare till och från utlandet med SmartSim

Smartsim – vassaste produkten för utlandstelefoni, nu ännu smartare

Patenterad teknik gör det mycket billigare att ringa till och från utlandet. Smartsim är enkelt att använda, höjer kvaliteten på utlandssamtal och sänker kostnaden med upp till dryga 90 procent.
De flesta har idag ett riktigt bra mobilabonnemang för att ringa och surfa i Sverige. Tyvärr har abonnemangen höga priser till utlandet. Ännu värre är det när man reser utomlands. Genom att använda Smartsim på sitt befintliga simkort behåller kunden fördelarna med sitt abonnemang inom Sverige. Samtal till utlandet baseras på IP-telefoni och kopplas automatiskt via Smartsims växel till mottagaren. Smartsim fungerar även på operatörslåsta mobiltelefoner. Smartsim fästs enkelt på det befintliga simkortet. Registreringen sker automatiskt och sen är det bara att ringa precis som vanligt.

Kortfakta Smartsim:
• Smartsim sänker kostnaderna för mobilsamtal från Sverige
• Smartsim sänker kostnaderna för mobilsamtal utomlands
• Kostar 99kr inklusive 99 kr i pott
>50 länder 1 öre/min från Sverige
• Spar 20-30% på samtal från EU
• Spar 40-60% på samtal utanför EU

• 59 öre i öppningsavgift tillkommer.
• Du behåller sitt vanliga mobilnummer
• Tjänsten påverkar ej samtal inom Sverige
Ingen bindningstid eller månadsavgift
• Smartsim baseras på en patenterad teknik

Skaffa SmartSIM här..

Taggar: ,

Ring och surfa billigt på resan med Holidayphone

Med HolidayPhones kontantkort anpassade för resan, blir du nådd på ditt svenska mobilnummer samt ringer & mobilsurfar superbilligt från Spanien, Turkiet, Thailand, USA, Australien, Vietnam och flera andra länder.

HolidayPhone är ett kontantkort anpassat för semestern, där du blir nådd på ditt svenska mobilnummer och kan mobilsurfa & ringa i utlandet, nästan lika billigt som om du vore hemma. Du har kvar din svenska operatör när du kommer hem.

Hur funkar det?
1. Före avresa vidarekopplar du din mobil till ett svenskt 08-nummer du får av vid beställning av Holidayphone kontantkort.

2. När du kliver på planet sätter du i ditt nya kontantkort från HolidayPhone

3. Slå på telefonen när du landat. Du kan nu ta emot samtal på ditt vanliga svenska mobilnummer utan dyra utlandspriser, och ringa hem superbilligt.

Prisjämförelse: Två veckor semester i Thailand
– Ta emot samtal på ditt svenska mobilnummer i Thailand: 2 timmar
– Ringa till Sverige: 1,5 timmar
– Samtal inom Thailand: 1 timme
– SMS till Sverige: 15 st
Genomsnittligt pris för de största svenska operatörerna är 4287 kr, men med HolidayPhone betalar du endast 337 kr (1 baspaket + 1 refillkort)!

Varför välja Holidayphone?
* Lätt att använda
* Billigt mobilt Internet på resan
* Bli nådd på ditt svenska mobilnummer

Se priser till olika länder och läs mer på www.holidayphone.se

Vinn en HTC One X

Nu har du chansen att vinna den nye HTC One X. Det enda du behöver göra är att registrera dig till HTC’s nyhetsbrev, motivera varför just DU skall vinna och därefter aktivera ditt medlemskap av HTC News.

HTC drar varje månad lott om en HTC One X.

Ett medlemsskap förpliktigar inte dig att köpa något. Medlemsskapet kan när som helst avslutas.

Få chansen att vinna en mobil från HTC varje månad – klicka här

Spåra mobiltelefoner med LociLoci – 1 månad gratis

Lociloci är en positioneringstjänst för mobiltelefoner. Håll reda på var dina familjemedlemmar och vänner håller hus. Trygghet för dig, frihet för din familj.

Nu får du prova LociLoci tjänst gratis under 1 månad.

Läs mer på Lociloci hemsida här..

Taggar: ,
Top