Laddakontantkort.se

NYA ERBJUDANDEN

My Beat – Prisvärd 4G täckning i toppklass

Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar?...

Ring billigt med Hallon

Hallon är en ny och enkel mobiloperatör där all försäljning sker online på www.Hallon.se...

Ring billigare till och från utlandet med SmartSim

Smartsim – vassaste produkten för utlandstelefoni, nu ännu smartare

Ring och surfa billigt på resan med Holidayphone

Med HolidayPhones kontantkort anpassade för resan, blir du nådd på ditt svenska mobilnummer..

Tre – Halva priset på mobiltelefoner fram till påsk 2012

Fram till påsk (7/4-2012) bjuder Tre på halva månadsavgiften om du köper en mobil med...

Erbjudanden

Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar? Vi med!

My Beat är en utmanare inom mobilbranschen och erbjuder mobilabonnemang med snabb data och toppklass täckning med Telenor nätet. My beat har vi tagit fram fyra olika abonnemang som är anpassade efter vad kunder i olika åldrar verkligen vill ha – vilket allt som oftast är riktigt mycket surf för pengarna.

Tack vare att vi har studerat kunders mobilanvändning har vi sett att en stor del användare ligger långt under genomsnittet för hur många telefonsamtal som görs i månaden. Då är det självklart irriterande att binda upp sig på ett abonnemang med tjänster man inte använder när det är datamängden man vill åt.

Ingen bindningstid, och full flexibilitet!

Våra fyra abonnemang – Mini, Medium, Fria och Rörligt – erbjuder mycket surf för pengarna, har en av de bästa täckningarna på marknaden och varje abonnemang är anpassat beroende på hur pratglad du är. Därför är det också superbra att vi inte har någon bindningstid, så att du kan byta abonnemang mitt i månaden om det skulle behövas. Använder du upp all din datamängd kan du enkelt köpa mer vid behov. Sen återgår du automatiskt till din ursprungliga månadskostnad och datamängd under nästföljande månad.

MyBeat Flexibelt abonnemang!

Förutom den fantastiska flexibiliteten så har vi heller ingen faktureringsavgift, något som ofta kan springa iväg och dra upp räkningen utan att man tänker på det. Sen står du där och undrar varför kostnaden för hela familjens mobilräkning var hundratals kronor mer än man räknat med.
Slipp den ovälkomna avgiften och passa dessutom på att samla hela familjens abonnemang på en faktura, så blir det mindre krångel för alla inblandade. Hos My Beat kan du enkelt byta abonnemang på mina sidor, helt utan kostnad.

Alltid god kontroll

På tal om det; är ni en familj med surfglada barn kan det också vara skönt att hålla lite koll på hur mycket surf som går åt. Därför går det enkelt att, via hemsidan, spärra varje abonnemang från att köpa mer surfmängd om det skulle springa iväg någon månad. Det kan ju till exempel vara händigt innan man låter barnen härja loss med mobilen i baksätet under sommarens långa bilresor. Du kan självklart också spärra betalsamtal, utlandssamtal mm.
Hallon är en ny och enkel mobiloperatör där all försäljning sker online på www.Hallon.se. Hallon använder sig av mobiloperatören 3:s nät, som täcker 99 % av Sveriges befolkning.

Skäl för kund att använda hallon:

– Ingen bindningstid
– Ingen uppsägningstid
– Inga fakturor
– Fast pris
– Spara oanvänd surf

JUST NU – PROVA FÖR ENDAST 49 KR I MÅNADEN.

Med HolidayPhones kontantkort anpassade för resan, blir du nådd på ditt svenska mobilnummer samt ringer & mobilsurfar superbilligt från Spanien, Turkiet, Thailand, USA, Australien, Vietnam och flera andra länder.

HolidayPhone är ett kontantkort anpassat för semestern, där du blir nådd på ditt svenska mobilnummer och kan mobilsurfa & ringa i utlandet, nästan lika billigt som om du vore hemma. Du har kvar din svenska operatör när du kommer hem.

Hur funkar det?

1. Före avresa vidarekopplar du din mobil till ett svenskt 08-nummer du får av vid beställning av Holidayphone kontantkort.

2. När du kliver på planet sätter du i ditt nya kontantkort från HolidayPhone

3. Slå på telefonen när du landat. Du kan nu ta emot samtal på ditt vanliga svenska mobilnummer utan dyra utlandspriser, och ringa hem superbilligt.


Prisjämförelse: Två veckor semester i Thailand

– Ta emot samtal på ditt svenska mobilnummer i Thailand: 2 timmar
– Ringa till Sverige: 1,5 timmar
– Samtal inom Thailand: 1 timme
– SMS till Sverige: 15 st
Genomsnittligt pris för de största svenska operatörerna är 4287 kr, men med HolidayPhone betalar du endast 337 kr (1 baspaket + 1 refillkort)!


Varför välja Holidayphone?

* Lätt att använda
* Billigt mobilt Internet på resan
* Bli nådd på ditt svenska mobilnummer

Se priser till olika länder och läs mer på www.holidayphone.se

Fram till påsk (7/4-2012) bjuder Tre på halva månadsavgiften om du köper en mobil med valfritt abonnemang från 3. Köp nu så maximerar du ditt sparande fram till påsk och kan köpa en riktigt fin påskpresent till dig själv eller någon annan som du tycker förtjänar det!